Ook tijdens de Corona crisis kan het passen bij ons gewoon doorgaan !

 

Uit onze ervaring was al gebleken dat het passen en opmeten van de bedrijfskleding voor veel bedrijven en hun medewerkers een intensieve en tijdrovende operatie kan zijn. Hierdoor hebben wij het de afgelopen jaren al mogelijk gemaakt om op verschillende en efficiëntere momenten en manieren te kunnen doorpassen. Continue gaan wij mee met de tijd en anticiperen hierop.

Nu tijdens de Corona crisis maken onze klanten nog meer gebruik van onze extra passervice van deze tijd; het zogenoemde ‘’thuispassen’’. Deze pasprocedure gaat als volgt in zijn werking. Op het moment dat wij een pasaanmelding krijgen, nemen wij persoonlijk contact op met de passer en stellen hem of haar een aantal vragen. Op basis van deze vragen hebben wij een goede maatindicatie en sturen wij een aantal verschillende pasmaten op naar het huisadres van de passer. Zodra de paskleding wordt opgestuurd, ontvangt de passer hiervan een melding per email en kan hij of zij de status volgen via de track en trace link. Onze medewerker vraagt de passer contact met ons op te nemen zodra de paskleding is afgeleverd. Op een geschikt moment doorlopen zij vervolgens gezamenlijk de benodigde pasprocedure en noteren de gepaste en opgemeten maten. Wanneer de pasprocedure goed is verlopen, stuurt de passer de paskleding gemakkelijk naar ons terug door middel van het meegeleverde retourlabel.  Intussen gaan wij alvast aan de slag met het klaarmaken van het juiste kledingpakket. 

 

Maatregelen tijdens corona

Ook wij hebben de nodige maatregelen genomen en intern onderling afspraken gemaakt met betrekking tot hygiëne, daar waar mogelijk thuis te werken en het zo veel als mogelijk vermijden van persoonlijk contact, gelet op de richtlijnen van het RIVM.   

Passen

In verband met de hygiëne zullen wij gepaste afstand houden (advies lengte van minimaal 1,5 meter). Vanzelfsprekend willen wij u vragen thuis te blijven wanneer u besmet bent, of hiervan het vermoeden heeft, of in contact bent geweest met iemand die mogelijk het virus draagt, of wanneer u zich niet lekker voelt en/of verkouden bent.

Wij doen er alles aan om de service die u van ons gewend bent, te waarborgen en hopen op uw begrip!

Een hartelijke groet van het Senti Team !