Wie zijn wij
Wij zijn een jong dynamisch bedrijf van deze tijd. Door onze ruime ervaring in zowel mode als bedrijfskleding en onze innovatieve werkwijze kunnen wij u volledig ontzorgen op het gebied van de bedrijfskleding die u nodig heeft. Wij geloven in intu├»tief en proactief op de juiste manier meedenken.

Assortiment
Wij bieden een totaalconcept met kleding, accessoires, schoenen, gadgets en diverse uiteenlopende services om het u zo makkelijk mogelijk te maken.

Logo service
Uiteraard kunnen wij uw kleding ook voorzien van de juiste logo's middels bedrukking en/of borduring.

Klanten
Onze klanten bevinden zich in verschillende branches zoals: Security, Hospitality, Automotive, Bouw, Industrie, Transport en Uitvaart.

Doorpassen en opmeten
Het goed doorpassen en opmeten van de kleding moet goed en secuur gedaan worden. Wij beschikken over twee vaste paslocaties. Een pasruimte in Rijswijk en in Amsterdam. Passen en opmeten op locatie is ook mogelijk. Wij doen dit op de manier en locatie die voor uw bedrijf en/of medewerker het beste uitkomt.  

Bestelproces
Door middel van een vast aanspreekpunt , een vast emailadres, proactieve communicatie en onze verschillende bestelmogelijkheden, maken we het u zo makkelijk mogelijk.

Proces van passen tot aan leveren ( exclusieve Senti Service )
Indien akkoord, kunnen wij het gehele communicatieproces van passen tot aan het leveren van de bestelling aan uw medewerker(s) van u overnemen. Zodra u de aanmelding bij ons heeft gedaan, nemen wij de gehele communicatie van u over en schakelen wij met uw medewerker via telefoon, email of onze WhatsApp service. Vanaf het inplannen van de pasafspraak tot aan het informeren van de levering. Op deze manier bespaart het u een hoop tijd, ongemak en dus ook geld! 

Vermaak en reparatieservice
Op onze paslocatie in de regio Den Haag bevindt zich ook onze vermaak- en reparatieservice waar onze coupeurs de kleding vermaken en reparaties uitvoeren. Voor vermakingen en reparaties zijn wij in staat snel te schakelen en kunnen eventuele spoedgevallen hier ook vaak ter plekke worden uitgevoerd.