Een hoogwaardige collectie voor het complete team

Onze Corporate Sportswear collectie staat voor technische, functionele en comfortabele sportkleding én casual kleding met een professionele uitstraling voor dames en heren. Daarnaast bieden wij ook een hoogwaardige collectie voor het complete team in veel verschillende designs en kleuren. Dames-, heren- en junior teams kunnen volledig uniform worden gekleed; van training en wedstrijd tot presentatie en vrije tijd. Ook voor begeleiding is er een ruim assortiment beschikbaar.

De Corporate en Teamwear collectie is speciaal samengesteld voor business-to-business en zeer geschikt voor verschillende activiteiten zowel binnen als buiten. De voorraad is verdeeld over de Europese magazijnen en kan binnen enkele dagen geleverd worden.

De sportkleding kan worden voorzien van uw eigen design en logo's. 

Bent u op zoek naar een persoonlijke en unieke sportieve outfit voor een team, bedrijf of event? Met de mogelijkheden van het Custom Concept kunnen wij in samenwerking met onze fabrikant een unieke custom teamoutfit ontwerpen! Samen met de design- en projectmanagers ondersteunen wij u bij het gehele productieproces.

Onderstaand de links naar een greep uit onze sportswear collecties!

https://joom.ag/7inW

https://joom.ag/fYSa

https://joom.ag/C99W