Wie zijn wij

Wij leveren de juiste bedrijfskleding voor elke werkplek. Comfortabel, kwalitatief, praktisch én van deze tijd! Wij geloven in intuïtief en proactief op de juiste manier meedenken. Door onze ruime ervaring in zowel mode als bedrijfskleding en onze innovatieve werkwijze ontzorgen wij u volledig op het gebied van de bedrijfskleding die u nodig heeft. 

Assortiment

Wij bieden een totaalconcept met kleding, accessoires, schoenen, gadgets en diverse uiteenlopende services om het u zo makkelijk mogelijk te maken.

Logo service

Uiteraard kunnen wij uw kleding ook voorzien van de juiste logo's middels bedrukking en/of borduring.

Klanten

Onze klanten bevinden zich in verschillende branches zoals: Hospitality, Security, Automotive, Bouw, Industrie, Onderwijs, Transport, Vervoer, Sport, Retail en Uitvaart.

Bestelproces

Door middel van een vast aanspreekpunt, proactieve communicatie en onze verschillende bestelmogelijkheden, maken we het u zo makkelijk mogelijk.

Doorpassen en opmeten

Het goed doorpassen en opmeten van de kleding moet goed en secuur gedaan worden. Wij beschikken over twee vaste paslocaties. Een pasruimte in Rijswijk en in Amsterdam. Passen en opmeten op locatie is ook mogelijk. Wij doen dit op de manier en locatie die voor uw bedrijf en/of medewerker het beste uitkomt.

Proces van passen tot aan leveren 

( exclusieve Senti Service )

Indien akkoord, kunnen wij het gehele communicatieproces van passen tot aan het leveren van de bestelling aan uw medewerker(s) van u overnemen. Zodra u de aanmelding bij ons heeft gedaan, nemen wij de gehele communicatie van u over en schakelen wij met uw medewerker via telefoon, email of onze WhatsApp service. Vanaf het inplannen van de pasafspraak tot aan het informeren van de levering. Op deze manier bespaart het u een hoop tijd, ongemak en dus ook geld! 

Vermaak en reparatieservice

Op onze paslocatie in de regio Den Haag bevindt zich ook onze vermaak- en reparatieservice waar onze coupeurs de kleding vermaken en reparaties uitvoeren. Voor vermakingen en reparaties zijn wij in staat snel te schakelen en kunnen eventuele spoedgevallen hier ook vaak ter plekke worden uitgevoerd.